Jiri Nikkinen

JIRI NIKKINEN

Hengittäen sinusta

TEXCDS 1054

ISRC: FI-TCR-20-00044

UPC: 6417698207842

Säv.: Jiri Nikkinen

San.: Jiri Nikkinen

Äänitys/miksaus/tuotanto: Jyri Riikonen / Eat This Music

Julkaisu: 10.04.2020

Hengittäen sinusta on ensimmäinen singlejulkaisu Jiri Nikkisen syksyllä 2020 ilmestyvältä albumilta. Se on monikerroksinen, klassinen pophelmi ja rakkauslaulu.

“Puolisoni on tottunut toimimaan vastahakoisesti mun yleisönäni kun keksin jonkun uuden biisin ja siinä biisin syntyviboissa mun on aina lähes pakko saada se soitettua heti tuoreeltaan jollekkin toiselle ihmiselle kuultavaksi. Aikansa uusia tekeleitäni kuunneltuaan hän kysyi kerran ihan tsoukkina, että eikös musta oo tehty yhtään biisiä? Selitin, että on paljon helpomaa kirjoittaa surullisista asioista biisejä, kuin iloisista ja, että varsinkin rakkauslaulut ovat haasteellisia, sillä ne ovat useimmiten aina niitä rakkaudenkohteen kuvauksia tyyliin “olet kuin enkeli , tai jotain muuta yhtä imelää, tai sitten toisin päin “ilman sinua olen kuin…” tekstit. Asia tuli kyllä ymmärretyksi, mutta siitä huolimatta “eiks musta oo yhtään biisiä”-jutut jatkuivat ja aloin oikein itsekkin miettimään, että kuinka saisin duunattua aiheesta biisin, kuitenkaan olematta kliseinen. Sitten kun tämä melodia alkoi syntymään, tiesin heti, että nyt ei mennäkkään ihan perussoinnutuksin, vaan tästä tulee aivan erilainen biisi kuin mikään aiemmin tekemäni. Halusin myös tekstiin samaa outoudentunnetta mitä melodiassakin on ja jotenkin sitä kautta päädyin kirjoittamaan mahdollisimman outoja kuvaelmia tunteistani. Jälkeenpäin tajusin, että tässähän tämä puolisoni kauan kaipaama biisi yllättäen onkin. Tämähän on rakkauslaulu! “ – Jiri Nikkinen

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00