Kuvat: Kristian Bengtsson

Texicalli Records ja ruotsinsuomalainen laulaja-lauluntekijä Anna Järvinen ovat sopineet yhteistyöstä.  Anna työstää paraikaa Kaj Chydeniuksen ruotsinkielisiä lauluja äänityskuntoon.  Sessio alkaa elokuussa Finnvox Studioilla Risto Hemmin johdolla.  Albumi pyritään saamaan julkaisuun vielä tämän vuoden puolella.  Anna säveltää myös omaa musiikkia sisältävää albumia vuodelle 2022. Siitä myöhemmin.

Anna Järvinen on ollut ensimmäisestä soololevystään Jag fick feeling (2007) lähtien henkilökohtainen suosikkiartistini ruotsalaisessa musiikkikentässä.  Hänen melodiantajunsa, runollinen lyriikkansa  ja sensuelli tulkintansa ovat mielestäni jotain ainutlaatuista.  Ja kirsikkana kakun päällä on  tietysti äänitteillä esiintyvä Dungen -miehistä koostuva orkesteri. Martti Heikkinen / CEO

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00