Vain Sun syntyi kesälomalla päivien ollessa kirkkaita ja kiireettömiä. Myös aamut ja illat olivat pitkiä ja viipyileviä ja loma tarjosi puitteet fiilistelyyn. Valo herätti useana aamuna ennen aikojaan, mutta toisaalta oli ihana herätä sellaisen ihmisen viereltä, jota rakastaa. Kokemus siitä, että tässä on kaikki, vaikka sanovat ettei kaikkea voi saada. Kaikki on toki suhteellista, mutta joskus kaikki tuntuu tiivistyvän ohikiitäviin hetkiin. Hetkiin, joissa ei kaipaa mihinkään muualle, toisaalle, vaan mieli ja kroppa asettuu juuri siihen, missä elämä tapahtuu.

Kappaleen tekoprosessissa tärkeintä oli vaivattomuuden tuntu ja intuitiolle antautuminen. Kappaleen piti uskaltaa antaa vain syntyä ja jättää luomisprosessiin usein liittyvä kyseenalaistaminen pois. Halusimme luottaa siihen, että intuitio kyllä kertoo tekijöilleen sen, miten kappaleen tulee mennä. Sekä laulu- että soittoraidat päätyivät levylle lähes sellaisinaan, ensiottoina. Myös tuotannon pakottamaton tunnelma toi jo ensikuulemalta mieleen sanat ”Mä oon vain sun”, jonka ympärille koko teksti rakentui.

Joskus asioita vain tapahtuu ja tämä oli yksi niistä hetkistä, joissa kaikki vain tapahtui ja tunsi olevansa oikeassa paikassa. Perillä

MIRKKA
Vain sun
TEXCDS 1104
UPC: 6417698001853
ISRC: FI-TCR-21-00054

Säv.: Riku Karvonen, Mirkka Paajanen
San.: Mirkka Paajanen
Sov.: Riku Karvonen
Miksaus, masterointi: Tommi Vainikainen
Tuottaja: Riku Karvonen

Laulu: Mirkka Paajanen
Koskettimet: Joonas Kasurinen
Kitarat ja basso: Riku Karvonen
Rummut: Risto Niinikoski

Julkaisu: 27.08.2021

MIRKKA @ SOCIAL MEDIA

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00