Kanervan uusi single Mauerpark kertoo rakkauden kaipuusta

 

Kappale on mukana laulaja-lauluntekijä Kanervan helmikuussa 2022 julkaistavalla kolmannella sooloalbumilla. Taitavana tarinankertojana arvostettu kirjoittaja istuttaa tällä kertaa kuulijan berliiniläisen puiston nurmelle.

Tein laulun, jonka päähenkilö on juuttunut oman elämänsä juoksuhautaan. Minua kiehtoo aikuiset tilanteet, joissa elämä ei ole sitä mitä halusi, mutta ei ole voimaa ja kykyä muuttaa asioita. Se on kipeää. Mutta kaikilla on varmasti mielessä niitä hetkiä, kun asiat oli hyvin, kun oli vaan linnunlaulu ja sininen taivas, kaikesta vapaa pää.

Kappaleen ja tulevan levyn tuottajana toimii soolouraakin tekevä Pekka Nisu. Intiimin rouheaa ja 90-luvun brittirock-voimaballadeihin nojaavaa tunnelmaa loihtivat basisti Hannu Pikkarainen ja rumpali Thomas Rönnholm. Uljaan loppusilauksen singleen toi vielä trumpetisti Janne Toivosen yhden miehen torvisektio.

VIDEO: Nora Niemispelto

KUVAT: Ira Aaltonen

METADATA

KANERVA

Mauerpark

Säv. & san.: Kanerva

Kesto: 3:06

TEXCDS 1106

ISRC: FI-TCR-21-00056

UPC: 6417698002485

Julkaisu: 29.10.2021

Kanerva – laulu, kitara, koskettimet

Hannu Pikkarainen – basso

Thomas Rönnholm – rummut, perkussiot

Pekka Nisu – kitara, koskettimet

Janne Toivonen – trumpetti, flyygelitorvi

Tuotanto, äänitys – Pekka Nisu

Miksaus – Väinö Karjalainen ja Pekka Nisu

Masterointi – Daniel Hagström / Finnvox

(c) & (p) 2021 Texicalli Records Oy

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00