MAMBA. Ihana voima. Uusi albumi!

– Ensimmäiset akordit tälle prosessille otettiin jo v. 2018. Biisejä on valmistunut hitaasti ja ajan kanssa ja näitä on sitten tallennettu harvakseltaan. Viimeiset tallenteet tehtiin syksyllä 2022.

– Kokonaisten albumien julkaiseminen alkaa olla katoava kulttuurimuoto, mutta katson, että tällainen viihdetaiteellinen välitilinpäätös on aika ajoin paikallaan. Haluan myös yleisölle osoittaa, missä lauluntekijänä menen ja millaisista aineksista Mamba-albumi tänään on tehty, avaa Tero Vaara.

Albumin vierailijakaarti on Mamba-yhtyeelle ominaiseen tapaan kotimaisten muusikoiden ykkösryhmää. Kvartetin tukena mm. saksofonisti Joonatan Rautio, trumpetisti Teemu Mattsson, puhallinsektio The New Kallio Horns, sekä yhdysvaltalaiskitaristi Carl Bradychok.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00