ANNIKA EKLUND. Kohta jo kotona. 12.05.2023.

ANNIKA EKLUND - Kohta jo kotona

ANNIKA EKLUND: Kohta jo kotona Säv.: Sakari Heikkilä San.: Jaakko Linnovaara Sov.: Pekka Rajamäki Tuottaja: Pekka Rajamäki Julkaisu: 12.05.2023 Julkaisija: Texicalli Records Oy

KUUNTELE

Annika Eklund liittyy Texicalli Records -artistien alati kasvavaan joukkoon uutuussinglellään Kohta jo kotona (julk. 12.05.23).  Vahvaääninen Annika on tulkinnut aiemmin monia menestyskappaleita. Shanghain valot on niistä tunnetuin.  Se on saavuttanut  yli 7,5 miljoonaa Spotify -soittokertaa.

”Kohta jo kotona -biisissä on voimaa ja herkkyyttä. Laulan keikkatyöläisen näkökulmasta koti-ikävästä ja kaipauksesta. Jokainen kantaa mukanaan omaa lapsuuttaan ja muistojaan, tässä laulussa lämpimät lapsuudenmuistot ja tieto turvallisesta kodista ja läheisistä kantavat raskaidenkin reissujen läpi. Kotona saa levätä ja rauhoittua, toisaalta keikoilla saa päästää irti arjen haasteista ja murheista.”

Kuuntele ja tallenna muistiin Annikan tuleva uutuus!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00