PAMELA KILPELÄINEN – Tie vie

PAMELA KILPELÄINEN

Tie vie

TEXCDS 1139

ISRC: FI-TCR-23-00077

Kesto: 3:56

Tekijätiedot

Tie vie on 2.6.2023 Spotifyssa ja muilla digitaalisilla striimausalustoilla julkaistava kesäisen kuulas kappale, jonka laulaja Pamela Kilpeläinen koskettavasti tulkitsee. Laulun on säveltänyt Petri Aunola ja teksti on Aunolan ja Kilpeläisen käsialaa. Tie vie johdattaa kuulijan road tripille, jossa kohtaavat salatut tunteet, hetkessä eläminen ja kesäinen tunnelma.

Kilpeläisen ja Aunolan yhteistyönä on aiemmin julkaistu Muisto -kappale (2018). Soolotuotantonsa lisäksi Kilpeläinen on esiintynyt myös säveltäjä-pianisti Heikki Sarmannon sekä Olli Lindholmin kanssa. Viimeisin albumijulkaisu on Western Swing -yhtye The WoWelsin Freezing Hot, jolla Kilpeläinen toimii laulusolistina esittäen juurevaa englanninkielistä musiikkia.

Kilpeläisen musiikki on soinut mm. YLE:llä, jossa hänen singlensä Siivittä lentoon oli ilmestyessään yksi soitetuimmista kappaleista useiden viikkojen ajan.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00