Risto Hemmi - Arctic Circle / Twilight Reflection

RISTO HEMMI

1. Arctic Circle (Colors of Autumn – Northern Lights – The River Breaks Free – Midnight Sun)
2. Twilight Reflection

single / instrumental
Levykoodi: TEXCDS 1140
ISRC: FI-TCR-23-00078 / FI-TCR-23-00079
UPC: 641769802538

Säv.: Risto Hemmi

Vierailevat artistit: Aija Puurtinen, Tapani Rinne, Pepa Päivinen, Antero Priha, Janne Haavisto & Anssi Nykänen.

Äänitys, miksaus: Risto Hemmi
Masterointi: Pauli Saastamoinen

Julkaisu: 15.09.2023
Julkaisija: Texicalli Records Oy

Näkymätön tuohikontti

Olen vuosikymmenien ajan aistinut, että jotain kiehtovan erikoista Riston musiikillisessa osaamisessa on. Tämän levyn myötä ymmärrän syvemmin, miksi hänen työnsä laajalti tunnettuna studiovelhona on aina niin luontevaa ja inspiroivaa, etten sanoisi jopa leikillisen helppoa.

Ristolla on ollut jo lapsuudesta alkaen selässään näkymätön tuohikontti, jossa hänen musiikilliset visionsa Suomen luonnosta ja maisemasta ovat matkanneet hänen mukanaan. Hiljalleen muhien, paikoilleen asettuen ja saavuttaen nyt lopulliset muotonsa. Näkymätön muuttui näkyväksi.  Nautin eletyn elämän makuista vuosikertamusiikkia, pitkään sydämessä kypsynyttä monimuotoista maailmaa.

Slowfoodin antamien menetelmien tavoin on tässä elämänpituisella kaavalla valmistettua Slowmusiikkia. Tuohikontillinen pohjoista sielunmaisemaa.  Kohti tuota Riston muistojen maisemaa matkaamme ilman kulkuneuvoa, tämän levyn siivin.

Taiteilijasielukkain terveisin

Antto Varilo.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00