UUDET JOULUBIISIT 2023

ANNIKA EKLUND - Minne joulut joutuivat

Kovassa nousukiidossa oleva laulajatar Annika Eklund julkaisee jouluksi kaksi erinomaista singleä. “Minne joulut joutuivat” on uusi kotimainen teos.  “Joulu kun on” on käännös isosta ruotsihitistä “Julen är här” (julkaisu 17.11.23).

ICLS-1147-AARNE-PELKONEN---Talvilaulu-1080px

10-vuotistaiteilijajuhlavuottaan viettävä palkittu baritoni Aarne Pelkonen julkaisee uransa toisen joulualbumin marraskuun 24. päivä. Rakas joulu -niminen levy on äänitetty yhdessä Turun filharmonisen orkesterin (joht. Antti Rissanen) kanssa. Tunnelmalliselta levyltä on tänään julkaistu ensimmäisenä singlenä Aarnen itsensä säveltämä Talvilaulu.

MARUSKA VERONA - Jouluaamu

Laulaja/lauluntekijä  Maruska Verona on esittänyt tätä riipaisevaa laulua jo vuosia lahtelaisen Teatteri Vanha Jukon “Kalleimmat joululaulut” -konserteissa.  Nyt tämä suosikkisävel on saatettu ensimmäistä kertaa äänitteen muotoon! Jouluaamu. Odottamaton vieras jouluaamuna. Mitä sanon pienelle? Mitä sanon pienelle? Hän.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Texicalli Records Oy (est. 1996) - 100% kotimainen levy-yhtiö

0:00
0:00