Hei!  Texicalli Digital -sivusto joutui hyökkäyksen kohteeksi ja ovat nyt työn alla.  Valmistuvat ensi viikon aikana.

Tässä ohjeita pähkinänkuoressa:

 

SOPIMUSEHDOT:

 

Asiakas (= tuottaja) luovuttaa Texicalli Digital Oy:lle oikeuden myydä ja jakaa digitaalisesti sopimuslomakkeelle merkitsemänsä ja omistamansa äänitteet.

Asiakas on vastuussa äänitteitä koskevien rojalti- ja copyright-maksujen suorittamisesta kolmansille osapuolille. Esimerkkinä artistirojaltit.

Texicalli Digital Oy:n jakelupalkkio on 20% toteutuneesta digitulosta.  Ei perustamis-, avaus- tai vuosikuluja.

Ei irtisanomisaikaa. Asiakas voi päättää sopimuksen sähköpostitse milloin tahansa. texicalli (ät) texicallirecords.com

Kaikki masteroikeudet säilyvät tuottajalla.

Texicalli Digital Oy toimittaa asiakkaan pyynnöstä myyntiraportin ja maksaa kertyneen tulon, jos tilitettävää on vähintään 100 euroa (alv 0%).  Mikäli tilitettävää on alle 100  euroa, siirtyy summa seuraavalle tilityskaudella.  Pienemmät summat maksetaan sopimuksen päättyessä.

Yhteys/lisätietoa: Martti Heikkinen 040-5020104 / martti.heikkinen@texicallirecords.com

Hyväksy  ehdot ja siirry sopimuslomakkeeseen.

 

OHJEITA:

Kansikuva:  3000 x 3000 px / 300 dpi / RGB.  ( = 4-kulmainen kuva.  Voidaan säätää sopivaksi Texicallin toimesta)

Musiikkitiedosto:  WAV -file.  Tämä toimitetaan Texicalliin esimerkiksi WeTransfer -palvelulla tai Dropbox -linkkinä.

Julkaisupäivä.  Musiikin saa digipalveluihin nopeallakin aikataululla, mutta esimerkiksi Spotify suosittelee, että materiaali ladataan palveluun kaksi viikkoa ennen julkaisupäivää. Tyypillinen julkaisupäivä on perjantai.

Levykoodi:   (esim. HITCD 1901 tms…)

Genre:  pop, rock, jazz, folk tms…

UPC -koodi:  Viivakoodi.  Mikäli julkaisijalla ei ole omaa viivakoodia, saa se käyttöönsä koodin veloituksetta Texicallilta.  Oman koodin voi tilata GS1 Finlandista.

ISRC -koodi:  Koodin voi hankkia IFPI Finlandista: jaana.karila@ifpi.fi.  Mikäli et halua ostaa omaa koodia, voimme käyttää Texicalli Digitalin koodeja veloituksetta.

Julkaisija voi olla yksityishenkilö tai yritys. Mikäli julkaisija kuuluu alv -rekisteriin, maksamme digirojaltin alvillisena laskua vastaan.

Metadata: Säveltäjä-, sanoittaja- ja mahdolliset sovittajatiedot.  Jos teoksella on kustantaja ilmoita sekin.  Kustantamaton teos on Manus

Spotify generoi yli 90% kaikesta digitulosta.  Onkin tärkeää, että Spotifyn soittolistoja moderoivat henkilöt saavat tiedon julkaisustasi ajoissa eli kymmenen arkipäivää ennen äänitteen julkaisua. (Saamme toki äänitteesi julkaisuun nopeamminkin, mutta silloin tärkeä pitchaus hankaloituu)

 

Promotointia varten Spotifyllä on oma järjestelmä:  Spotify for Artists.

Palveluun liittymällä voit säätää myös artistiprofiiliasi, banneria, lisätä keikkatietoja ja katsella äänitteesi soittomääriä.

 

Uudet artistit joilla ei vielä ole artistiprofiilia eikä aikaisempia julkaisuja voivat myös liittyä Spotify for Artists -palveluun.  Pyydä meiltä tulevan julkaisun artist-, album- ja track-URI ja URL.  Voimme suorittaa ensimmäisen pitchauksen myös oman palvelumme kautta. Kaikki tämä veloituksetta.

 

Pre-savelinkit onnistuvat myös seuraaviin palveluihin: Spotify, Deezer ja Apple. Pyydä sähköpostilla: martti.heikkinen@texicallirecords.com

Levy-yhtiöt, joilla on useampia julkaisuja käyttävät myös  samaa palvelua.

Kertyneen digirojaltin voit helposti arvioida digilaskurimme avulla